de ce sa alegi wetstudio

De ce să alegi wet studio?

Te-ai gândit vreodată cum e să fii model? Dar un model de top? La Wetstudio avem soluția perfectă pentru tine. Suntem singurul studio din România care oferă promovare pe majoritatea site-urilor de tip freemium. Cu ajutorul nostru combinat cu dorința ta de a deveni un model de top, vom putea face acest vis realitate. Videochat-ul nu mai este un subiect tabu în România, din ce în ce mai multe fete își dau seama că în țara noastră un salariu minim care nu acoperă nici măcar chiria, există alternative mult mai ușoare și sigure. Vino la Wetstudio pentru a avea libertate financiară, dorința unei vieți mai liniștite și a unui viitor mai bun.

logo

Care sunt beneficiile?

Videochat-ul este un domeniu care oferă posibilități nelimitate. Un model incepător poate câștiga peste 5000-6000 de ron chiar din prima lună de activitate. În timp ce un model cu o vechime de câțiva ani poate ajunge și la sume de peste 25.000 ron pe lună. Noi, Wetstudio garantăm că prin suportul pe care îl oferim, vom face această libertate financiară reală pentru tine! Îți vom face training cu modele de top, care au experiență și te vor ghida pe drumul pe care îl dorești. Încă din prima zi, vei vedea cum e să fii un model de top. Pe lângă asta, noi oferim și promovare continuă, ceea ce înseamnă că ne extindem pe toate site-urile de videochat cunoscute. Avem și bonusuri săptămânale de până la 1.000 de ron în funcție de determinarea și performanțele tale.

studio videochat craiova

În exclusivitate, studio-ul nostru beneficiază de platforma de tip onlyfans! Asta înseamnă ca venitul tău nu are limită. Totul depinde de tine și de determinarea ta de a obține libertatea pe care o visezi. Vrei sa lucrezi de acasă? De pe plajă? De la munte? Nicio problemă! Nu este necesar munca directă din studio, poți lucra de unde dorești, păstrând aceleași privilegii ca celelalte modele.  Vei lucra într-un studio cu experiență în promovare de peste 5 ani de zile, ajutând toate modelele să ajungă la scopul pe care și l-au propus de la bun început.

Care sunt condițiile pentru un model de top?

Determinarea și seriozitatea sunt principalele puncte cheie în acest domeniu. De asemenea, vei avea nevoie de cunoștințe minime de limba engleză, deoarece vei purta conversații cu persoane străine. Orice altă limbă străină este acceptată, dar limba engleză trebuie să fie principală. Va trebui să fii capabilă să porți o conversație, să aduci în discuție subiecte noi și să reușești să dialoghezi despre diverse evenimente. De asemenea, este important de reținut că vârsta minimă pentru a face parte din echipa noastră este de 18 ani. Sigur te întrebi, oare am nevoie de multe acte și voi trece prin multe interviuri ca să fac parte din această echipa minunată? Ei, bine, nu! Doar având cartea de identitate, pașaportul sau permisul valabil este de ajuns. În rest ține doar de determinarea ta de a obține libertatea pe care o dorești. Te asigurăm că lucrăm 100% legal și niciodată nu am întârziat cu plata modelelor! Haide în familia WetStudio!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button