poza studio

Informatii Videochat

Videochatul în Romania ca și subiect aduce de la sine foarte multe controverse dar și o multitudine de mituri care nu prea au de a face cu realitatea. Când vine vorba de acest subiect sunt foarte multe prejudecăți și foarte puțini oameni cunosc cu adevărat ceea ce înseamnă videochatul. Din punctul meu de vedere toți oamenii care iși dau cu parerea negativ despre meseria de model de videochat nu au nici o cunoștință despre această meserie.

Drept urmare mereu o să apară întrebarea ”Ce este videochatul?”, ceea ce mă face să explic în acest articol ce este videochatul dar și cum să recunoști un studio de videochat legal. În cazul în care ai curiozități legate de videochat și despre această industrie atunci acest articol te va face să întelegi și îți va oferi răspunsurile pe care le cauți.

bani videochat

Ce trebuie să știi despre videochat!

În primul rând meseria de model de videochat se bazează pe comunicarea audio și video transmisă live dar uneori comunicarea este scrisă. Modelul de videochat susține conversații cu mai mulți membrii pe anumite platforme de streaming online. Foarte important de precizat este faptul că meseria de model de videochat nu are absolut nici o legătură cu prostituția, așa cum e prost înțeleasă de multe ori în societate. Această meserie se desfățoară într-un studio de videochat și este în perfectă conformitate cu legea.

Conversațile cu membrii de cele mai multe ori este simplă și obișnuită, dar uneori mai capătă și conotații sexuale, acesta fiind un adevăr pe care nici un studio nu încearcă să îl ascundă față de oameni. În alte cuvinte acest aspect este și motivul pentru care modelele de videochat ajung să aibe și câștiguri atât de substanțiale și ajung să fie independente financiar în așa scurt timp.

Cât despre alegerea unui studio de videochat este foarte simplu și trebuie să ți cont de următoarele aspecte. În primul rând studioul trebuie să fie în conformitate cu legea și să respecte următoarele:

– Tot timpul trebuie să ți se solicite actul de identitate pentru a verifica dacă ai vârsta minimă de 18 ani pentru a practica această meserie. Nu poți activa în meseria de model de videochat daca ai mai puțin 18 ani deoarece această nișă este dedicată exclusiv adulților. În cazul în care studioul nu îți cere actul de identitate pentru verificare deja ar trebui să îți pui un semn de întrebare și să refuzi oferta studioului. Daca oamenii sunt dispuși să închidă ochii unor reguli foarte stricte atunci ce încredere poți avea în ei?

– Un studio corect din punct de vedere moral ar trebui să îți ofere un contract de colaborare ca artist independent. În acel contract nu ar trebui să existe clauze de exclusivitate, asta în cazul în care poate pe viitor ai dori să pleci de la acel studio și să lucrezi la altul tot ca model de videochat.

– Atunci când studioul te plătește ar trebui să ți se ofere un act adițional. Atunci când modelele sunt plătite ar trebui să li se ofere și un act adițional în care să se prezinte toate informațiile referitoare la activitatea ta ca model din perioada respectivă, câștigurile obținute, cursul euro/dolar la zi dar și taxele și impozitele plătite către stat.

Concluzie

În concluzie dacă dorești să fii model de videochat îți propunem să vi în echipa noastra la WetsStudio. Aici ai parte de transparență totală, susținere morală și emoțională dar ai ți parte de un contract de muncă 100% legal. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii sau pentru o colaborare! Te așteptăm în echipa noastră cu drag!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button