poza studio

Ce inseamna videochat si ce trebuie ca eu sa fac?

Cu siguranta ai auzit multe pareri despre aceasta meserie, unele pozitive cu castiguri de mii de euro pe luna, masini de lux si apartamente cumparate in cativa ani, dar si altele negative cum ca videochatul ar fi prostitutie sau ilegal. Ca sa raspundem la nelamuriri dar si la intrebare o sa spunem ca videochatul este perfect legal si ne informam despre legislatia in vigoare zi de zi pentru a fi in conformitate cu legea, cat despre meseria de model ea consta in discutii online prin intermediul unei camere web si a unui microfon.

studio poza

Pot pleca oricand daca ceva nu imi place?

Cu siguranta raspunsul este da! Nu esti obligata sa lucrezi daca tu nu doresti acest lucru sau daca simti ca aceasta meserie nu ti se potriveste. Indicat ar fi sa ne spui acest lucru din timp ca sa ne putem organiza programul de lucru in studio. Noi suntem deschisi si sinceri si cerem reciprocitate.

Trebuie sa dau o proba?

Nu trebuie data nici o proba. La interviu discutam doar despre tine ca om si personalitatea ta dar si despre conditile de colaborare, iti raspundem la toate intrebarile pe care vrei sa ni le pui si o sa iti explicam toate detaliile financiare. Nu exista nici un fel de proba practica pentru postul de model de videochat Craiova.

Ce se intampla daca este vreo problema tehnica?

Nu e nici un stres, avem oameni care se ocupa de genul acesta de probleme. Toate problemele o sa se rezolve instant asa ca tu doar trebuie sa fi bine dispusa, cu zambetul pe buze si o atitudine pozitiva. In cel mai rau caz in astfel de situatii iti iei o pauza de tigara, cafea sau relaxare.

Trebuie sa fac ceva ce nu imi convine sau nu sunt de acord?

In niciun caz, nici studioul si nici membrii nu te pot obliga sa faci ceva fara voia ta! Cum cererea noastra e ca tu sa fii tu insuti, nimeni si nimic nu trebuie sa te scoata din zona ta de confort.

Cum procedam daca nu am experienta?

Nu este nici o problema acest lucru deoarece noi avem modele cu premii internationale si cu succes care o sa te invete tot ceea ce trebuie sa stii. Nimeni nu s-a nascut invatat asa ca totul tine de tine cat de repede vrei sa inveti!

Meseria de model nu ma va incurca la urmatoarele joburi daca nu o sa mai vreau sa fac asta?

In nici un caz! Fiind un contract de colaborare nici unde nu scrie ca ai lucrat ca model de videochat. Insa cu siguranta dupa ce vei descoperi potentialul financiar pe care-l aduce aceasta meserie cu siguranta nu vei mai vrea alt job!

In concluzie speram ca raspunsurile la aceste intrebari sa te lamureasca si sa iti formezi o parere pozitiva despre aceasta meserie. In cazul in care ai alte intrebari la care nu am raspuns nu ezita sa ne contactezi si sa ne intrebi orice intrebare ce tine de aceasta meserie! Te asteptam in echipa noastra cu drag!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button